Tekman Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki eğitim öğretimin bilincinde olan, çağın gerektirdiği mesleki ve teknik bilgilerle donanmış, sahip olduğu özellikler nedeniyle sektörde tercih edilen, mesleki yaşantıda olduğu gibi diğer alanlarda da başarıyı yakalamış bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanını ve ulusunu seven; sorun çözme, iletişim kurma, işbirliği içinde çalışma, seçtiği alan ile ilgili mesleki bilgi ve beceri kazanan, teknolojik imkânları kullanma becerilerine sahip, bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2016-2017 Erzurum liseler arası İl Birinciliği Tenis turnuvasında kızlarda İl 2. Erkeklerde il 3. Olarak Tenis branşında ilk kupa İlçemize kazandırıldı.

Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Sportif Etkinlikler: Sınıflar arası turnuvalar , İlçe liseler arası Turnuvalar ve il liseler arası turnuvalara okul takımları ile katılım.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tekmancpl.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. Y.İ.B.O KÜME EVLERİ SK. ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 10A TEKMAN / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Tekman, Erzurum.

Ulaşım Servis

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 KM